Η παρούσα ιστοσελίδα (στο εξής «Δικτυακός Τόπος») ανήκει στην εταιρεία «ΝΤΕΚΟΣΤΑΡ (DECOSTAR)» με έδρα τις Αχαρνές, επί της Λεωφ. Δημοκρατίας αρ. 187-189, τηλ. 2102380826. Η DECOSTAR A.E. σέβεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του Δικτυακού της Τόπου και ακολουθεί την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων. Με την παρούσα Πολιτική θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

  1. Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας;

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων των επισκεπτών και χρηστών της ιστοσελίδας www.decostar.gr (στο εξής «επισκέπτες» ή «εσείς») με την έννοια του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων 679/2016 είναι η εταιρεία με την επωνυμία «Z.&H. ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο  «DECOSTAR A.E.» η οποία εδρεύει στις Αχαρνές, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας αρ. 187-189 (στο εξής «DECOSTAR» ή «Εμείς»). Το τηλέφωνο επικοινωνίας με την DECOSTAR είναι το 2102380826, και το e-mail στο οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε το decostar@decostar.gr .

 

  1. Πότε και για ποιο σκοπό συλλέγονται δεδομένα;

Στην ιστοσελίδα μας παρέχονται γενικές πληροφορίες για την εταιρεία, χωρίς να γίνεται συστηματική συλλογή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η μοναδική περίπτωση στην οποία συλλέγονται προσωπικά δεδομένα είναι κατά τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας εκ μέρους σας. Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται για εξυπηρέτηση του αιτήματος επικοινωνίας σας και για λόγους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Νόμιμη βάση επεξεργασίας στην περίπτωση αυτή είναι η συγκατάθεσή σας, την οποία παρέχετε αποδεχόμενοι την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά τη συμπλήρωση της φόρμας. Δεν έχετε υποχρέωση να συναινέσετε στην επεξεργασία των δεδομένων σας, όμως σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι δυνατή η αποστολή της φόρμας και η επικοινωνία σας με τη DECOSTAR με τον τρόπο αυτό.

 

  1. Πώς και για πόσο καιρό αποθηκεύονται τα δεδομένα σας;

Η DECOSTAR φροντίζει να παρέχει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και διαρροή ανά πάσα στιγμή. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στους διακομιστές της DECOSTAR εντός Ελλάδος, οι οποίοι προστατεύονται από τείχος προστασίας (firewall) και από προγράμματα προστασίας από ιούς (antivirus) για το χρονικό διάστημα που είναι κάθε φορά απαραίτητο για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν. Στην περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας τα δεδομένα σας τηρούνται για το διάστημα που απαιτείται για τη διεκπεραίωση του αιτήματος επικοινωνίας σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε κανένα τρίτο αποδέκτη, πέραν των υπαλλήλων και συνεργατών της DECOSTAR που είναι αναγκαίο να έρχονται σε επαφή με τέτοιου είδους δεδομένα για την παροχή των υπηρεσιών τους (τεχνική υποστήριξη, φιλοξενία κλπ), οι οποίοι δεσμεύονται από κατάλληλες συμβάσεις εμπιστευτικότητας.

 

  1. Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα δεδομένα σας

Για το χρονικό διάστημα που τηρούμε τα δεδομένα σας έχετε δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε αυτά, καθώς επίσης να τα διορθώσετε, τροποποιήσετε, ενημερώσετε ή να τα διαγράψετε. Στην περίπτωση υποβολής της φόρμας επικοινωνίας έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε για το μέλλον, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας πριν από την ανάκλησή της. Τέλος έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εάν πιστεύετε ότι έχουν παραβιαστεί τα δικαιώματά σας.

 

  1. Χρήση cookies

 Πρόκειται για αρχεία κειμένων που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και αποθηκεύονται στη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του δικτυακού τόπου, μέσω τηλεφώνου, e-mail, κ.λπ. Η χρήση των cookies διευκολύνει την ιστοσελίδα να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης που έχετε. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που θα μας επισκεφθείτε. Επιπλέον, τα cookies βοηθούν την DECOSTAR να βλέπει την απόδοση και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας της, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό της, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών. Ορισμένα ή όλα τα cookies που περιγράφονται παρακάτω ενδέχεται να αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να δείτε και να διαχειριστείτε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης (ωστόσο τα προγράμματα περιήγησης για κινητές συσκευές ενδέχεται να μην προσφέρουν αυτήν την ορατότητα).

Από τους διαφορετικούς τύπους cookies, η DECOSTAR χρησιμοποιεί τα εξής:

α) Απολύτως απαραίτητα:

Τα τεχνικά απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπού μας.

β) Cookies Επιδόσεων (Google analytics):

Χρησιμοποιούμε cookies επιδόσεων της Google προκειμένου να διαχωρίζουμε τους επισκέπτες μας και να συλλέγουμε στατιστικές πληροφορίες για την επισκεψιμότητα του Δικτυακού μας Τόπου. Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτεστε συχνότερα. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Universal Analytics και τα Cookies της Google μπορείτε να ανατρέξετε στη διεύθυνση https://policies.google.com/technologies/types?hl=el.

γ) Cookies Προτιμήσεων

Χρησιμοποιούμε cookies της Google για να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς ή εμφάνισης του ιστότοπου, όπως επιλογές zoom, γλώσσας, μεγέθους γραμματοσειράς κλπ. Η απώλεια των πληροφοριών που αποθηκεύονται σε ένα cookie προτιμήσεων μπορεί να κάνει την εμπειρία σας στον Δικτυακό μας Τόπο λιγότερο λειτουργική αλλά δεν θα εμποδίζει εντελώς τη λειτουργία του.

δ) Cookies στόχευσης – διαφήμισης («Google Adwords»), Cookies επαναληπτικής στόχευσης (« Google Adwords remarketing»)

Τα cookies στόχευσης χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Συνήθως τοποθετούνται για να «θυμούνται» την επίσκεψη σας σε μια ιστοσελίδα και στη συνέχεια να σας προβάλλουν σχετικές διαφημίσεις. Τα cookies επαναληπτικής στόχευσης χρησιμοποιούνται για να επαναπροσεγγίσουμε χρήστες, οι οποίοι επισκέφθηκαν τουλάχιστον μια φορά την ιστοσελίδα μας χωρίς να πραγματοποιήσουν κάποια παραγγελία.

ε) Facebook pixel

Tο Facebook pixel είναι ένα στατιστικό-διαφημιστικό εργαλείο που τοποθετείται στo Δικτυακό μας τόπο και μας επιτρέπει να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών μας, να τις βελτιστοποιήσουμε και να προσεγγίζουμε το κατάλληλο κοινό στο οποίο θα προβάλλονται οι διαφημίσεις μας στο Facebook. Για παράδειγμα, όταν επισκεφθείτε το www.decostar.gr, το pixel του Facebook ενεργοποιείται και μας αναφέρει αυτή την ενέργεια, ώστε στο μέλλον να μπορούμε να σας προσεγγίσουμε ξανά με διαφημίσεις στο Facebook.

Απενεργοποίηση Cookies

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε, να απενεργοποιήσετε ή και να σβήσετε εντελώς τα cookies μέσα από τις επιλογές ρύθμισης στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, ορισμένα μέρη της ιστοσελίδας μπορεί να μη λειτουργούν επαρκώς. Επίσης μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή και χρήση δεδομένων από τα cookies της Google είτε με κατάλληλη ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησής σας (browser) είτε με την εγκατάσταση του προγράμματος που διατίθεται στη διεύθυνση https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=el. Σε περίπτωση που απενεργοποιήσετε τα cookies ενδέχεται κάποια τμήματα της ιστοσελίδας να μην λειτουργούν σωστά ή και καθόλου.

 

  1. Τροποποιήσεις στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε συμμόρφωση με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές προβλέψεις ή για να προσαρμόσουμε την Πολιτική μας στην παροχή νέων υπηρεσιών. Αναφορικά με τα δεδομένα σας, θα ισχύει η Πολιτική που είναι αναρτημένη κατά τη στιγμή της επίσκεψής σας στον Δικτυακό μας Τόπο. Εάν οι αλλαγές της Πολιτικής μας σας επηρεάζουν, διότι έχετε επισκεφθεί το www.decostar.gr σε χρόνο προγενέστερο των αλλαγών αυτών και τα δεδομένα σας τηρούνται ακόμη από τη DECOSTAR, θα ειδοποιηθείτε σχετικά και θα ενημερωθείτε για τα δικαιώματά σας.

  1. Ερωτήσεις προς τη DECOSTAR

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή παρατηρήσεις σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αποστέλλοντας ένα e-mail στην διεύθυνση decostar@decostar.gr