Ποιοι είμαστε

Το 1969 ο Ζαχαρίας Μπασαγιάννης ιδρύει την προσωπική εταιρεία Decostar με αντικείμενο το εμπόριο ταπετσαριών τοίχου. Το 1973 μαζί με τον Ηρακλή Μπασαγιάννη ιδρύουν την Decostar Α.Ε., εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας χονδρικής και λιανικής πώλησης. Νέα προϊόντα ένδυσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εμπλουτίζουν σταδιακά τις συλλογές: χειροποίητα χαλιά, χαλιά μηχανής, μοκέτες, πλαστικά δάπεδα, πλακίδια, πατώματα laminate, παρκέ, γκαζόν, υπόστρωμα κ.ά.

Η εταιρεία έχει μεταφερθεί από το 1994 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (Λ. Δημοκρατίας 189, Αχαρναί), σε ένα χώρο 3.500m2, όπου στεγάζονται τα εκθετήρια, τα διοικητικά γραφεία και οι σύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις. Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από 20 έμπειρα και ειδικευμένα άτομα που καθημερινά φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία που ακολουθούμε εστιάζει σε τρεις άξονες: υψηλή αισθητική, ποιότητα και ανάπτυξη. Οι τάσεις αλλάζουν διαρκώς και η Decostar Α.Ε., ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, προσφέροντας μια συνεχώς ανανεωμένη συλλογή προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καλαισθησία τους. Σήμερα, η Decostar Α.Ε., καταξιωμένη πλέον στην αγορά, με σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, έχει να επιδείξει – εκτός από ποικιλία, πρωτοτυπία σχεδίων, άψογη εφαρμογή και καλαισθησία – κάτι πιο σημαντικό: πολλούς ευχαριστημένους πελάτες.

Στόχοι

Δέσμευσή μας για το μέλλον:

  • η διαρκής έρευνα και αύξηση της ποικιλίας των προϊόντων μας
  • η διατήρηση του υψηλού επιπέδου ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας
  • να είμαστε διαρκώς κοντά σας για να καλύπτουμε τις ανάγκες σας με προϊόντα και λύσεις που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας